14 Controlevriendelijke laptoptas

14 Controlevriendelijke laptoptas

A34-11985900
€56,79 Excl. btw
14 Controlevriendelijke laptoptas. Speciale beschermvakken voor laptops met een 14 scherm, iPad of 10,1 tablet. Vliegveldcontrolevriendelijk ontworpen volgens de TSA-richtlijnen, zodat uw laptop niet uit de tas hoeft te worden genomen bij de controlepoor ...Meer informatie

14 Controlevriendelijke laptoptas als promotieartikel
Maak de 14 Controlevriendelijke laptoptas persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “14 Controlevriendelijke laptoptas” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Artikelnummer:A34-11985900

14 Controlevriendelijke laptoptas

14 Controlevriendelijke laptoptas. Speciale beschermvakken voor laptops met een 14 scherm, iPad of 10,1 tablet. Vliegveldcontrolevriendelijk ontworpen volgens de TSA-richtlijnen, zodat uw laptop niet uit de tas hoeft te worden genomen bij de controlepoortjes. Grab N Go design voor snelle afhandeling van controles zonder openen en sluiten van de tas. Full-size documentencompartiment. Smart Organization paneel voor al uw elektronische gadgets en accessoires. Extra riem waarmee de tas stevig kan worden bevestigd aan de meeste trolleys. 1682D nylon & 600D polyester. - Kleur: zwart,

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de laptoptas zijn er diverse mogelijkheden zoals tampondruk en transferdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.
Ons adres is : de Overmaat 30 Arnhem

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags