3 delige keukenset

3 delige keukenset

A34-11270700
€23,89 Excl. btw
3 delige keukenset

3 delige keukenset als promotieartikel
Maak de 3 delige keukenset persoonlijk door deze te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of te voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, kla ...Meer informatie

3 delige keukenset als promotieartikel
Maak de 3 delige keukenset persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “3 delige keukenset” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Artikelnummer:A34-11270700

 

3 delige keukenset

                         

3 delige keukenset als promotieartikel Maak de 3 delige keukenset persoonlijk door deze te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of te voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “3 delige keukenset” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

 

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van uw 3 delige keukenset zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk, borduren en transferdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags