3-delige porseleinen set

  • 7 werkdagen
€17,09 Excl. btw
Drie-delige porseleinen set voor melk,
Drie-delige porseleinen set voor melk, suiker en eventueel koffielepeltjes. Alleen te bestellen in combinatie met een andere keramiekorder. Inclusief 1 kleur druk (CE-GL) (3x). Verkrijgbaar in de kleur(en): Stuk. -...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: A53-LT98241

Drie-delige porseleinen set voor melk,

Drie-delige porseleinen set voor melk, suiker en eventueel koffielepeltjes. Alleen te bestellen in combinatie met een andere keramiekorder. Inclusief 1 kleur druk (CE-GL) (3x). Verkrijgbaar in de kleur(en): Stuk. - Nettogewicht: 1.00 gr. - Materiaal: Porselein, - Minimale bestelhoeveelheid: 60 stuks - Richtprijs vanaf: 60 stuks. Het product is te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of tekst naar keuze.

Bedruk mogelijkheden              

Voor het bedrukken van de Drie-delige porseleinen set voor melk,in diverse kleuren zijn er diverse mogelijkheden zoals tampondruk en transferdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen                                   

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook.
Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.