3 in 1 noodgereedschap voor in de auto

3 in 1 noodgereedschap voor in de auto

A34-13402600
€7,34 Excl. btw
3 in 1 noodgereedschap

3 in 1 noodgereedschap voor in de auto als promotieartikel
Maak de 3 in 1 noodgereedschap voor in de auto persoonlijk door deze te laten bedrukken, of te voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van u ...Meer informatie

3 in 1 noodgereedschap voor in de auto als promotieartikel
Maak de 3 in 1 noodgereedschap voor in de auto persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “3 in 1 noodgereedschap voor in de auto” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Artikelnummer:A34-13402600

3 in 1 noodgereedschap

3 in 1 noodgereedschap voor in de auto als promotieartikel
Maak de 3 in 1 noodgereedschap voor in de auto persoonlijk door deze te laten bedrukken,  of te voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “3 in 1 noodgereedschap voor in de auto” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de zaklampen zijn er diverse mogelijkheden zoals tampondruk en zeefdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

 

Offerte aanvragen                                   

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags