4.000 mAh type C powerbank, zwart, zilver, goud

€16,10 Excl. btw
  • Levertijd:7 werkdagen
4.000 mAh type C powerbank, zwart, zilver, goud

4.000 mAh powerbank van geanodiseerd aluminium. De powerbank heeft zowel een USB als een type C output. Met dit apparatje kunt u met iedere willekeurige kabel uw mobiele apparaat opladen. Output 5V/2.1A, ...Meer informatie

4.000 mAh type C powerbank, zwart, zilver, goud als promotieartikel
Maak de 4.000 mAh type C powerbank, zwart, zilver, goud persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “4.000 mAh type C powerbank, zwart, zilver, goud” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Levertijd:7 werkdagen

4.000 mAh type C powerbank, zwart, zilver, goud

4.000 mAh powerbank van geanodiseerd aluminium. De powerbank heeft zowel een USB als een type C output. Met dit apparatje kunt u met iedere willekeurige kabel uw mobiele apparaat opladen. Output 5V/2.1A, input 1A

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van 4.000 mAh type C powerbank, zwart, zilver, goud. zijn er diverse drukmogelijkheden zoals tampondruk en lazer graveren. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

 

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags