Aansteker lang en dun

  • 7 werkdagen
€2,18 Excl. btw
Lange en smalle kaarsenaansteker
Lange en smalle kaarsenaansteker. Aluminium uitvoering. Schuifknop aan de zijkant. Inclusief 1 kleur druk. Verkrijgbaar in de kleur(en): Zilver, Zwart. - Nettogewicht: 0.03 gr. - Materiaal: Aluminium, - Minimale bestelhoe...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: A53-LT90915

Aansteker lang en dun

Lange en smalle kaarsenaansteker. Aluminium uitvoering. Schuifknop aan de zijkant. Inclusief 1 kleur druk. Verkrijgbaar in de kleur(en): Zilver, Zwart. - Nettogewicht: 0.03 gr. - Materiaal: Aluminium, - Minimale bestelhoeveelheid: 100 stuks - Richtprijs vanaf: 100 stuks. Het product is te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of tekst naar keuze.

Bedruk mogelijkheden              

Voor het bedrukken van de Lange en smalle kaarsenaansteker zijn er diverse mogelijkheden zoals tampondruk en transferdruk, maar hiervoor moet het artikel wel van metaal of aluminium zijn. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen                                   

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook.
Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.