Aansteker Polo De Luxe

A53-LT90708
€0,48 Excl. btw
Elektronische navulbare zilveren aansteker. Kindveilig. Inclusief 1 kleur druk. Verkrijgbaar in de kleur(en): Zilver. - Nettogewicht: 0.02 gr. - Minimale bestelhoeveelheid: 300 stuks - Richtprijs vanaf: 300 stuks ...Meer informatie

Aansteker Polo De Luxe als promotieartikel
Maak de Aansteker Polo De Luxe persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Aansteker Polo De Luxe” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Artikelnummer:A53-LT90708

Aansteker

Elektronische navulbare zilveren aansteker. Kindveilig. Inclusief 1 kleur druk. Verkrijgbaar in de kleur(en): Zilver. - Nettogewicht: 0.02 gr. - Minimale bestelhoeveelheid: 300 stuks - Richtprijs vanaf: 300 stuks

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de aansteker zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

 

Offerte aanvragen                                   

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

Tags