activity fitcoach

  • 7 werkdagen
€31,50 Excl. btw
Activity Fitcoach

Trendy activity tracker met siliconen polsband en voorzien van een 0,96 OLED kleurendisplay en 128*64 pixels schermresolutie. Met stappenteller, calorieënteller, slaaptracker, hartslagmeter, bloeddrukmeter, zuurstofgehalte-meter en ph...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: 8334

Activity Fitcoach

Trendy activity tracker met siliconen polsband en voorzien van een 0,96 OLED kleurendisplay en 128*64 pixels schermresolutie. Met stappenteller, calorieënteller, slaaptracker, hartslagmeter, bloeddrukmeter, zuurstofgehalte-meter en phone finder. Met weergave van tijd, datum en totaal afgelegde afstand, aan-uitschakelaar notificaties. Download de gratis app en je staat draadloos in contact met je smartphone. Compatibel met IOS 8.0 en Android 4.4 of hoger. Waterbestendig volgens IP67. Incl. 80 mAh batterij, USB-kabel en gebruiksaanwijzing. Per stuk in doos.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.