Air White

A36-MO8439-06
€6,02 Excl. btw
PVC ftalaat vrij, opblaasbaar luchtbed in effen wit. ...Meer informatie

Air White als promotieartikel
Maak de Air White persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Air White” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten.
  • Wij hanteren zeer scherpe prijzen!
  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Artikelnummer:A36-MO8439-06

Luchtbed

PVC ftalaat vrij, opblaasbaar luchtbed in effen wit. Heerlijk om op te ontspannen bij het strand, op het water of op andere plaatsen. Uiteraard zijn de luchtbedden te bedrukken met eigen logo en of tekst naar keuze.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de luchtbed zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

 


Offerte aanvragen                                   

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

Tags