Alden bad en body set

Alden bad en body set

A34-12610800
€11,98 Excl. btw
Alden bad en body set
Alden bad en body set. Deze giftset bevat 250 ml douchegel en 250 ml body lotion. Beiden in een white cotton geur. Geleverd in een Seasons geschenkverpakking. Exclusief design. PET plastiek. - Kleur: wit,Het product is te bedrukken ...Meer informatie

Alden bad en body set als promotieartikel
Maak de Alden bad en body set persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Alden bad en body set” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Artikelnummer:A34-12610800

Alden bad en body set

Alden bad en body set. Deze giftset bevat 250 ml douchegel en 250 ml body lotion. Beiden in een white cotton geur. Geleverd in een Seasons geschenkverpakking. Exclusief design. PET plastiek. - Kleur: wit,Het product is te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of tekst naar keuze.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de Alden bad en body set zijn er diverse mogelijkheden zoals tampondruk en transferdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen                                   

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

Tags