Aluminium balpen met laser, LED lampje en UV licht

A58-5745-032999999
€1,13 Excl. btw
Aluminium balpen
Aluminium balpen, blauwschrijvend, met laserpointer (klasse 1), PDA pen, flexibel LED lampje en UV licht, verpakt in een metalen cassette, incl. batterijen. - Kleur: zilver, Het product is te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of tekst ...Meer informatie

Aluminium balpen met laser, LED lampje en UV licht als promotieartikel
Maak de Aluminium balpen met laser, LED lampje en UV licht persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Aluminium balpen met laser, LED lampje en UV licht” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten.
  • Wij hanteren zeer scherpe prijzen!
  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Artikelnummer:A58-5745-032999999

Aluminium balpen

Aluminium balpen, blauwschrijvend, met laserpointer (klasse 1), PDA pen, flexibel LED lampje en UV licht, verpakt in een metalen cassette, incl. batterijen. - Kleur: zilver, Het product is te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of tekst naar keuze.

Bedruk mogelijkheden                   

Voor het bedrukken van de Aluminium balpen is in diverse kleuren zijn er diverse mogelijkheden zoals tampondruk en ertsen. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen                                             

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

                                                                                                                                

Tags