Americano Koffiebeker DR1413

PRIJS OP AANVRAAG
De Brite-Americano Thermal Mug biedt dezelfde voordelen als de originele Americano Mug maar met rondom een full colour wrap print. Onze In mould labelling techniek zorg ervoor dat uw print in het plastic gesmolten wordt voor langdurige houdbaarheid van uw ...Meer informatie

Americano Koffiebeker DR1413 als promotieartikel
Maak de Americano Koffiebeker DR1413 persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Americano Koffiebeker DR1413” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten.
  • Wij hanteren zeer scherpe prijzen!
  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

De Brite-Americano Thermal Mug biedt dezelfde voordelen als de originele Americano Mug maar met rondom een full colour wrap print. Onze In mould labelling techniek zorg ervoor dat uw print in het plastic gesmolten wordt voor langdurige houdbaarheid van uw print. Voor de schroefdop kunt u kiezen uit 12 kleuren. De mok is vaatwasmachine (top-rank) en magnetron bestendig en BPA vrij. Inhoud 350ml.

Tags