Americano koffiebeker DR1509

PRIJS OP AANVRAAG
Het compacte formaat van onze Primo mok is speciaal ontworpen zodat deze onder alle huidige koffieautomaten
past. Deze in de UK geproduceerde kunststof mok zal heel lang meegaan en is leverbaar is maar liefst 13 glanzende kleuren. Hij wordt geleverd met ...Meer informatie

Americano koffiebeker DR1509 als promotieartikel
Maak de Americano koffiebeker DR1509 persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Americano koffiebeker DR1509” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

Het compacte formaat van onze Primo mok is speciaal ontworpen zodat deze onder alle huidige koffieautomaten past. Deze in de UK geproduceerde kunststof mok zal heel lang meegaan en is leverbaar is maar liefst 13 glanzende kleuren. Hij wordt geleverd met een klik deksel en een siliconen grip, is vrij van BPA, is vaatwasmachine bestendig(top rank)n en heeft een capaciteit van 250ml. Onze Brite uitvoering wordt voorzien van een full colour inmould label waarop u uw eigen logo of boodschap nóg beter kunt laten overkomen.

Tags