Americano Koffiebeker

PRIJS OP AANVRAAG
De best verkopende Americano Thermo mok is verkrijgbaar in 13 uni en 8 transparante kleuren voor de beker. Als u ervoor kiest om uw mok te voorzien van een siliconen grip, dan is er de keuze uit 13 kleuren. Hij is dubbelwandig dus kan ook prima zonder gr ...Meer informatie

Americano Koffiebeker als promotieartikel
Maak de Americano Koffiebeker persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Americano Koffiebeker” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

Koffiebeker bedrukken als promotie voor uw bedrijf

Een koffiebeker bedrukken is een goede manier om uw bedrijf te promoten. Een koffiebeker wordt namelijk erg veel gebruikt in het dagelijkse leven. Wanneer er mensen op bezoek zijn wordt er vaak koffie gedronken. Hierdoor zal een bedrukte koffiebeker niet alleen vaak gebruikt worden door de mensen waaraan u deze cadeau doet, maar ook anderen zullen de beker te zien krijgen. Hierdoor zal uw bedrijfsnaam vaak gezien worden. Wanneer mensen van het bestaan van uw bedrijf afweten zullen zij de eerstvolgende keer dat ze iets nodig hebben eerder naar u toe gaan.

Wij vinden het leveren van hoge kwaliteit producten erg belangrijk. De koffiebekers die wij verkopen zijn dan ook vaatwasser bestendig en uw logo zal dus ook niet vervagen na een aantal keer gebruiken. Wij hebben enorm veel verschillende koffiebekers. De koffiebekers zijn in allerlei verschillende kleuren te verkrijgen en zowel te graveren als te bedrukken. Hierdoor kunt u de koffiebekers dus helemaal in de stijl van uw bedrijf laten maken.

Waarom een koffiebeker bedrukken bij promotie.nl?

Een koffiebeker bedrukken bij promotie.nl is een goede zet. Wij leveren namelijk altijd kwaliteitsproducten voor scherpe prijzen. Bij promotie.nl verwerken we zowel grote als kleine orders. Wanneer u interesse heeft in onze producten, dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Binnen een kwartier krijgt u dan een gratis offerte van ons.

Naast koffiebekers bedrukken wij nog veel meer voorwerpen waarmee u uw bedrijf kunt promoten. Ook bedrukken wij vlaggen waardoor potentiële klanten uw bedrijf al van ver zullen zien. Welke doelgroep uw bedrijf zich ook op richt, wij hebben altijd wel iets in huis waarmee u deze mensen blij kunt maken. Wilt u advies over welke producten het beste bij uw doelgroep passen? U kunt ons dan telefonisch bereiken. Wij zullen al uw vragen graag beantwoorden.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen