Americano Koffiebeker

PRIJS OP AANVRAAG
De best verkopende Americano Thermo mok is verkrijgbaar in 13 uni en 8 transparante kleuren voor de beker. Als u ervoor kiest om uw mok te voorzien van een siliconen grip, dan is er de keuze uit 13 kleuren. Hij is dubbelwandig dus kan ook prima zonder gr ...Meer informatie

Americano Koffiebeker als promotieartikel
Maak de Americano Koffiebeker persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Americano Koffiebeker” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten.
  • Wij hanteren zeer scherpe prijzen!
  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

De best verkopende Americano Thermo mok is verkrijgbaar in 13 uni en 8 transparante kleuren voor de beker. Als u ervoor kiest om uw mok te voorzien van een siliconen grip, dan is er de keuze uit 13 kleuren. Hij is dubbelwandig dus kan ook prima zonder grip. Dan is er meer plaats voor de bedrukking, welke voor u kunnen regelen tot maar liefst 6 kleuren! Tenslotte heeft u de keuze uit 12 kleuren voor het schroefdeksel, een perfecte aanvulling voor uw thermische mok. De mok is vaatwasmachine (top-rank) en magnetron bestending en BPA vrij. Inhoud 350ml.
model LE9575