anti verlies alarm

anti verlies alarm

mb5123
€7,95 Excl. btw
  • Levertijd:7-10 dagen
Anti Verlies Alarm

KFR is een stijlvol design anti-verlies alarm, uitgevoerd met een 90 mAh litium-ion oplaadbare batterij. Dit product heeft 6 functies: 1- Track and Find, traceer de locatie van de module, 2- afstandsbediening voor uw camera, 3- Anti ...Meer informatie

anti verlies alarm als promotieartikel
Maak de anti verlies alarm persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “anti verlies alarm” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Artikelnummer:mb5123
  • Levertijd:7-10 dagen

Anti Verlies Alarm

KFR is een stijlvol design anti-verlies alarm, uitgevoerd met een 90 mAh litium-ion oplaadbare batterij. Dit product heeft 6 functies: 1- Track and Find, traceer de locatie van de module, 2- afstandsbediening voor uw camera, 3- Anti verlies alarm wanneer de module buiten bereik gaat, 4- Vind telefoon, druk op de knop en vindt uw telefoon, 5- Lost location geschiedenis, wanneer connectie is verbroken verschijnt er een markering op de kaart, 6-waterdicht. Geschikt voor IOS 7.0 en later en Android 4.4 en later

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags