Antistress sinaasappel

10249700
€1,85 Excl. btw
  • Levertijd:7-10 dagen
Antistress Sinaasappel

Slow-rise sinaasappel. Stressverlagende knijpbal in de vorm van een sinaasappel. PU schuim.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg pla ...Meer informatie

Antistress sinaasappel als promotieartikel
Maak de Antistress sinaasappel persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Antistress sinaasappel” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Artikelnummer:10249700
  • Levertijd:7-10 dagen

Antistress Sinaasappel

Slow-rise sinaasappel. Stressverlagende knijpbal in de vorm van een sinaasappel. PU schuim.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

 

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags