Apres Slee

A53-LT90418
€3,49 Excl. btw
Laat de sneeuw maar komen met deze slee in de vorm van een schop. Leuk voor o.a. de apres-ski. PE materiaal. Inclusief 1 kleur druk. Verkrijgbaar in de kleur(en): Blauw, Geel, Rood. - Nettogewicht: 0.18 gr. - Materiaal: Polyethyleen (PE), - Minimale beste ...Meer informatie

Apres Slee als promotieartikel
Maak de Apres Slee persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Apres Slee” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten.
  • Wij hanteren zeer scherpe prijzen!
  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Artikelnummer:A53-LT90418

Apres slee

Laat de sneeuw maar komen met deze slee in de vorm van een schop. Leuk voor o.a. de apres-ski. PE materiaal. Inclusief 1 kleur druk. Verkrijgbaar in de kleur(en): Blauw, Geel, Rood. - Nettogewicht: 0.18 gr. - Materiaal: Polyethyleen (PE), - Minimale bestelhoeveelheid: 50 stuks - Richtprijs vanaf: 50 stuks

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de Apres slee zijn er diverse mogelijkheden zoals tampondruk en zeefdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

 


Offerte aanvragen                                   

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

Tags