Aravata 15 laptop tas

€29,40 Excl. btw
  • Levertijd:7 werkdagen
Arata 15 laptoprugtas

Uniek ontwerp 15-inch laptoptas met een groot hoofdvak voor uw laptop en een voor vak. Sluit uw powerbank makkelijk aan op de geïntegreerde USB-laadpoort en laad de telefoon of tablet op onderweg. Maak de laptoptas persoonlijk doo ...Meer informatie

Aravata 15 laptop tas als promotieartikel
Maak de Aravata 15 laptop tas persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Aravata 15 laptop tas” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Levertijd:7 werkdagen

Arata 15 laptoprugtas

Uniek ontwerp 15-inch laptoptas met een groot hoofdvak voor uw laptop en een voor vak. Sluit uw powerbank makkelijk aan op de geïntegreerde USB-laadpoort en laad de telefoon of tablet op onderweg. Maak de laptoptas persoonlijk door deze te laten bedrukken, of te voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “laptoptas” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de laptoptas zijn er diverse mogelijkheden zoals, de zeefdruk en transferdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een Visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

Tags