Arcas USB hub en telefoonhouder

Arcas USB hub en telefoonhouder

A34-12348601
€4,90 Excl. btw
Arcas USB hub en telefoonhouder. Telefoonhouder met sticky notes en 3-poorts USB 2.0 hub. Verbindingskabel (mini-USB - USB) niet inbegrepen. Kunststof. ...Meer informatie

Arcas USB hub en telefoonhouder als promotieartikel
Maak de Arcas USB hub en telefoonhouder persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Arcas USB hub en telefoonhouder” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Artikelnummer:A34-12348601

Arcas USB hub en telefoonhouder

Arcas USB hub en telefoonhouder. Telefoonhouder met sticky notes en 3-poorts USB 2.0 hub. Verbindingskabel (mini-USB - USB) niet inbegrepen. Kunststof.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de Acras USB hub en telefoonhouder zijn er diverse mogelijkheden zoals tampon en zeefdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.
Ons adres is : de Overmaat 30 Arnhem

 

Tags