Aria stylus sleutelhanger

A34-12348404
€0,60 Excl. btw
Aria stylus sleutelhanger. Aluminium mini-stylus met metalen sleutelring voor apparaten met een touch screen. Aluminium. - Kleur: zilver, ...Meer informatie

Aria stylus sleutelhanger als promotieartikel
Maak de Aria stylus sleutelhanger persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Aria stylus sleutelhanger” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten.
  • Wij hanteren zeer scherpe prijzen!
  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Artikelnummer:A34-12348404

Aria stylus sleutelhanger

Aria stylus sleutelhanger. Aluminium mini-stylus met metalen sleutelring voor apparaten met een touch screen. Aluminium. - Kleur: zilver,

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de Aria stylus sleutelhanger zijn er diverse mogelijkheden zoals tampon en zeefdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.
Ons adres is : de Overmaat 30 Arnhem

Tags