Aritmet

Aritmet

A36-IT3555-23
€5,32 Excl. btw
Rekenmachine
Rekenmachine met 8-cijferig display, alarmfunctie, en weergave van tijd en datum. Inclusief 1 knoopcel batterij. Het product is te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of tekst naar keuze.
Bedruk mogelijkheden
Voor het bedrukken van de Re ...Meer informatie

Aritmet als promotieartikel
Maak de Aritmet persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Aritmet” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Artikelnummer:A36-IT3555-23

Rekenmachine 

Rekenmachine met 8-cijferig display, alarmfunctie, en weergave van tijd en datum. Inclusief 1 knoopcel batterij.

 

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukkingen.

 

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de rekenmachine zijn er diverse mogelijkheden zoals tampondruk en zeefdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

 


Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

Tags