ARIZONA

  • 7 werkdagen
€29,95 Excl. btw
All-season unisex jack, voorsluiting met rits en overslag met metalen drukknopen, verstelbare knoopsluiting aan manchetten en tailleband, drie voorzakken met LOCK SYSTEM, waarvan twee kangoeroezakken met klep en metalen knoop, afneembare, uitvouwbare badg...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: 0319

ARIZONA

All-season unisex jack, voorsluiting met rits en overslag met metalen drukknopen, verstelbare knoopsluiting aan manchetten en tailleband, drie voorzakken met LOCK SYSTEM, waarvan twee kangoeroezakken met klep en metalen knoop, afneembare, uitvouwbare badgehouder, een multifunctionele borstzak. Reflecterende banden op de schouders. Nauwsluitend model in jeansstijl. Ook beschikbaar in diverse maten en kleuren.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de verschillende artikelen zijn er diverse mogelijkheden zoals tampon druk en transferdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.