Armphone

A36-MO8737-03
€4,10 Excl. btw
Verstelbare armband van neonprene met transparante voorzijde van PVC en reflecterende details. Ook geschikt voor iPhone® 6 Plus en Galaxy S6.

Offerte aanvragen
Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
B ...Meer informatie

Armphone als promotieartikel
Maak de Armphone persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Armphone” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Artikelnummer:A36-MO8737-03

Verstelbare armband

Verstelbare armband van neonprene met transparante voorzijde van PVC en reflecterende details. Ook geschikt voor iPhone® 6 Plus en Galaxy S6.

 

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukkingen.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de verstelbare armband zijn er diverse mogelijkheden zoals tampondruk en zeefdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

Tags