Astro sleutelhangerlampje

10418000
€2,00 Excl. btw
  • Levertijd:7-10 dagen
Astro sleutelhangerlampje.
Sleutelhanger met Drievoudig wit LED-licht. Inclusief. batterijen. Aluminium.
Offerte aanvragen
Binnen 15 minuten een offerte op uw bureau? Wij geven u graag snel een overzicht van uw aanvraag. Voor persoonlijk advies kunt u ...Meer informatie

Astro sleutelhangerlampje als promotieartikel
Maak de Astro sleutelhangerlampje persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Astro sleutelhangerlampje” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Artikelnummer:10418000
  • Levertijd:7-10 dagen

Astro sleutelhangerlampje.

Sleutelhanger met Drievoudig wit LED-licht. Inclusief. batterijen. Aluminium.

Offerte aanvragen

Binnen 15 minuten een offerte op uw bureau? Wij geven u graag snel een overzicht van uw aanvraag. Voor persoonlijk advies kunt u altijd contact opnemen via 026-3333522 of stuur een e-mail naar advies@promotie.nl. Daarnaast kunt u ons ook benaderen via de chat op onze website.

U bent van harte welkom

 

Bedruk mogelijkheden

Door uw artikel te laten bedrukken geeft u een persoonlijke twist aan uw artikel zodat uw merchandise er helemaal uitspringt. Er zijn diverse mogelijkheden om uw artikel helemaal naar uw wens te laten bedrukken, graferen of te borduren. Wij ontwerpen met alle plezier een vrijblijvend voorbeeld zodat u de mogelijkheden zelf kunt zien.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags