Atlas 5-delige verzorgingsset

€22,00 Excl. btw
Atlas 5-delige verzorgingsset
Atlas 5-delige verzorgingsset. Verzorgingsset bestaande uit nagelknipper, nagelriem opduwer met zachte en scherpe kant, nagelvijl en pincet. Alle instrumenten zijn gemaakt van roestvrij staal met een gunmetal afwerking. Gele...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: A34-12608000

Atlas 5-delige verzorgingsset

Atlas 5-delige verzorgingsset. Verzorgingsset bestaande uit nagelknipper, nagelriem opduwer met zachte en scherpe kant, nagelvijl en pincet. Alle instrumenten zijn gemaakt van roestvrij staal met een gunmetal afwerking. Geleverd in Marksman geschenkdoos. Exclusief ontwerp. Tarpaulin & roestvrij staal. Het product is te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of tekst naar keuze.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de Atlas 5-delige verzorgingsset zijn er diverse mogelijkheden zoals transferdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen                                   

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook.
Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.