AUTOGRAPH. Rollerbal en balpen set

  • 7 werkdagen
€16,40 Excl. btw
De AUTOGRAPH is een set met een geraffineerde bal- en rollenbalpen. Zowel de rollerbalpen als de balpen zijn van metaal in matte zwart met een roestvrijstalen dop. Deze minimalistische en prachtige set komt met navulling van Dokumental Ink® in het blauw....Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: 81205

AUTOGRAPH. Rollerbal en balpen set

De AUTOGRAPH is een set met een geraffineerde bal- en rollenbalpen. Zowel de rollerbalpen als de balpen zijn van metaal in matte zwart met een roestvrijstalen dop. Deze minimalistische en prachtige set komt met navulling van Dokumental Ink® in het blauw. Wordt geleverd in een geschenkverpakking. ø10 x 135 mm.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de verschillende artikelen zijn er diverse mogelijkheden zoals tampon druk en transferdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.