Bag-to-Nature

  • 7 werkdagen
€3,30 Excl. btw
De natuurlijke 'aarde' is gemaakt van gemalen kokosnootschillen, rijk aan voedingsstoffen en buitengewoon vruchtbaar. Het groeimedium wordt voor het verpakken gecomprimeerd, waardoor het een zeer compact volume krijgt. Het enige wat u thuis hoeft te doen,...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie

Bag-to-Nature

De natuurlijke 'aarde' is gemaakt van gemalen kokosnootschillen, rijk aan voedingsstoffen en buitengewoon vruchtbaar. Het groeimedium wordt voor het verpakken gecomprimeerd, waardoor het een zeer compact volume krijgt. Het enige wat u thuis hoeft te doen, is water toevoegen en het zet zich uit tot zijn oorspronkelijke vorm.

Met de gevarieerde Bag-to-Nature productlijn groeien de groenten in een compact design etui direct op je aanrecht of balkon. Geef ze gewoon wat water en een beetje liefde. We bieden een inspirerend smaakassortiment, waaronder Awesome Rucola, Rapid Radish, Spectacular Spinach en Bizarre Basilicum.

De hoes van het product kan full-colour en all-over bedrukt worden in een custom design.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.