Balpen Basic X

  • 7 werkdagen
€0,47 Excl. btw
Balpen in strak design
Balpen in strak design door de vormgeving van de clip. Met gemetaliseerde punt en blauwschrijvende langschrijfvulling. Inclusief 1 kleur druk. Verkrijgbaar in de kleur(en): Donker Blauw, Licht Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit, Zwart....Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: A53-LT87933

Balpen in strak design

Balpen in strak design door de vormgeving van de clip. Met gemetaliseerde punt en blauwschrijvende langschrijfvulling. Inclusief 1 kleur druk. Verkrijgbaar in de kleur(en): Donker Blauw, Licht Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit, Zwart. - Nettogewicht: 0.01 gr. - Materiaal: Acrylonitril-butadieen-styreen (ABS), - Minimale bestelhoeveelheid: 300 stuks - Richtprijs vanaf: 300 stuks. Het product is te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of tekst naar keuze.

Bedruk mogelijkheden              

Voor het bedrukken van de Balpen in strak design zijn er diverse mogelijkheden zoals tampondruk en ertsen, maar hiervoor moet het artikel wel van metaal of aluminium zijn. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen                                   

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook.
Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.