balpen illumini light up

€0,63 Excl. btw
  • Levertijd:7 werkdagen
balpen illumini light up

Bedruk mogelijkheden
Laat uw artikel stralen door hem een persoonlijke look te geven door het te laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Dit kan bijvoorbeeld met een zeefdruk of tampondruk. Textiel laten borduren? Geen probleem. ...Meer informatie

balpen illumini light up als promotieartikel
Maak de balpen illumini light up persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “balpen illumini light up” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Levertijd:7 werkdagen

balpen illumini light up

Bedruk mogelijkheden
Laat uw artikel stralen door hem een persoonlijke look te geven door het te laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Dit kan bijvoorbeeld met een zeefdruk of tampondruk. Textiel laten borduren? Geen probleem. Wij versturen u met alle plezier een vrijblijvend ontwerp.

Offerte aanvragen
Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze in 15 minuten!
Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via 026-3333522 of stuur een e-mail naar advies@promotie.nl. Wilt u een kijkje nemen in onze showroom? U bent van harte welkom in onze vestiging in Arnhem.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags