Balpen metaal AANBIEDING!

€0,33 Excl. btw
  • Levertijd:7 werkdagen
Balpen metaal

Elegante aluminium balpen. Met twee ringen in het lichaam van de pen als opmerkelijk detail. Blauwschrijvende plastic vulling.

Bedruk mogelijkheden
Maak het artikel persoonlijk door het artikel te bedrukken met uw bedrijfsnaam of bed ...Meer informatie

Balpen metaal AANBIEDING! als promotieartikel
Maak de Balpen metaal AANBIEDING! persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Balpen metaal AANBIEDING!” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Levertijd:7 werkdagen

Balpen metaal

Elegante aluminium balpen. Met twee ringen in het lichaam van de pen als opmerkelijk detail. Blauwschrijvende plastic vulling.

Speciale aanbieding bij afname van 250 stuks!
Prijs inclusief een gravering op 1 positie  € 0,85 per stuk.

Bedruk mogelijkheden
Maak het artikel persoonlijk door het artikel te bedrukken met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Er zijn diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. Textiel laten borduren? Ook daar is promotie.nl helemaal in thuis. Graag maken wij vrijblijvend een ontwerp voor u zodat u de mogelijk heden zelf kunt waarnemen.

Offerte aanvragen
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en wij zorgen ervoor dat u deze binnen 15 minuten ontvangt. Voor persoonlijk advies helpen wij u graag telefonisch via 026-3333522 of stuur een e-mail naar advies@promotie.nl. U kunt ook de meest populaire producten bekijken in onze showroom in Arnhem.
U bent van harte welkom.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags