Balpen Sienna

  • 7 werkdagen
€3,70 Excl. btw
Toppoint design metalen balpen
Toppoint design metalen balpen, voorzien van metalen langschrijfvulling. Draaimechanisme en metalen onderstuk. Lasergravering mogelijk. Inclusief lasergravure. Verkrijgbaar in de kleur(en): Wit, Zilver, Zwart. - Nettogewich...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: A53-LT87856

Toppoint design metalen balpen

Toppoint design metalen balpen, voorzien van metalen langschrijfvulling. Draaimechanisme en metalen onderstuk. Lasergravering mogelijk. Inclusief lasergravure. Verkrijgbaar in de kleur(en): Wit, Zilver, Zwart. - Nettogewicht: 0.02 gr. - Minimale bestelhoeveelheid: 50 stuks - Richtprijs vanaf: 50 stuks. Het product is te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of tekst naar keuze.

Bedruk mogelijkheden              

Voor het bedrukken van de Toppoint design metalen balpen zijn er diverse mogelijkheden zoals tampondruk en ertsen, maar hiervoor moet het artikel wel van metaal of aluminium zijn. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen                                   

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook.
Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.