Bamboe sokken

  • 7 werkdagen
€3,80 Excl. btw
Wauw! Deze sokken zijn gemaakt van bamboevezel - in alle opzichten een natuurlijk milieuvriendelijk materiaal.

Bamboevezel - een cellulosegaren dat uit bamboe wordt gewonnen - is de vijfde meest gebruikte natuurlijke vezel na katoen, linnen, wol en zij...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie

Bamboe sokken

Wauw! Deze sokken zijn gemaakt van bamboevezel - in alle opzichten een natuurlijk milieuvriendelijk materiaal.

Bamboevezel - een cellulosegaren dat uit bamboe wordt gewonnen - is de vijfde meest gebruikte natuurlijke vezel na katoen, linnen, wol en zijde. Het is van nature ademend, zeer duurzaam en geurbestendig. Dit alles maakt het tot het perfecte garen om deze kleurrijke sokken te maken.

Op voorraad: twee verschillende bamboe designs, bekijk de foto's! We kunnen deze verpakken in een standaard of op maat bedrukt Wow! doos met optioneel bedrukte sluitsticker, of je kunt de complete sok ontwerpen vanaf 1.000 paar.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.