Bamboe tandenborstel

  • 7 werkdagen
€1,20 Excl. btw
Wauw! Deze tandenborstel is gemaakt van bamboe. Met meer dan een miljard tandenborstels die elk jaar worden weggegooid en in de oceanen en stortplaatsen terechtkomen, zijn deze bamboeborstels een geweldig alternatief voor de typische plastic versie. Bambo...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie

Bamboe tandenborstel

Wauw! Deze tandenborstel is gemaakt van bamboe. Met meer dan een miljard tandenborstels die elk jaar worden weggegooid en in de oceanen en stortplaatsen terechtkomen, zijn deze bamboeborstels een geweldig alternatief voor de typische plastic versie. Bamboe is hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar. Poets je tanden duurzaam!

De Bamboo-tandenborstel is industrieel composteerbaar, dus als je je tandenborstel vervangt, kun je de oude in je compostbak doen. De tandenborstel is niet geschikt voor thuiscompostering, omdat het te lang zou duren om af te breken in een thuiscomposteerinstallatie.


Bedruk mogelijkheden


Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen


Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.