Baniervlag 100 x 300 cm.

  • 7 werkdagen
€44,70 Excl. btw
Baniervlag inclusief tunnel, haken om de meter en d-ring. Inclusief bedrukking tot full colour
afmeting 100 x 300 cm....Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie

Baniervlag bedrukken om uw bedrijf op te laten vallen

Als bedrijf zijnde wilt u natuurlijk zoveel mogelijk opvallen in uw omgeving. Een goede manier om dit te doen is door een baniervlag bedrukken. Door deze grote vlag zult u erg opvallen. Als u bij ons een baniervlag bestelt, dan krijgt u deze samen met alle benodigdheden om deze neer te kunnen zetten. Wij leveren producten van goede kwaliteit. Dit is natuurlijk erg belangrijk bij een baniervlag. De vlag zal namelijk bestand moeten zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Onze vlaggen zijn goed bestand tegen het Nederlandse weer. Uw logo zal niet vervagen na een regenbuitje.

Wij kunnen uw logo netjes en in kleur op de vlag zetten. De vlag is dus helemaal te personaliseren zodat deze perfect bij uw bedrijf past. U kent waarschijnlijk wel een aantal bedrijven in uw omgeving die gebruik maken van opvallende vlaggen. Zonder deze vlaggen zou u waarschijnlijk zo langs deze bedrijven oprijden, maar door het gebruik van de vlag onthoudt u deze bedrijven erg goed. Een bedrukte vlag is dus niet alleen handig om uw klanten te laten weten waar u bent, maar ook om mensen te laten weten van uw bestaan.

Baniervlag bedrukken en meer

Naast een baniervlag bedrukken kunnen wij nog veel meer voorwerpen voor u bedrukken. Zo hebben wij allerlei kleine en handige dingen voor verschillende doelgroepen. Door uw klanten een bedrukt voorwerp cadeau te doen zult u niet alleen klantvriendelijk overkomen, maar zullen mensen uw bedrijfsnaam ook vaker terug zien komen. Wij hebben usbsticks, zaklampen, spelletjes en nog veel meer voorwerpen die u kunt laten bedrukken.

Wilt u meer informatie over het laten bedrukken van een baniervlag of andere voorwerpen? Of wilt u graag persoonlijk advies over waarmee u uw bedrijf het beste kunt promoten? Wij zijn telefonisch bereikbaar en helpen u graag met het maken van een goede keuze.