Bar handdoek

PRIJS OP AANVRAAG
  • Levertijd:2 - 3 weken
Bar handdoek

Onze barhanddoeken zijn ideaal voor pubs, maar ze zijn ook perfect voor restaurants, clubs en wijnbars! Full colour print is beschikbaar. Ze zijn geweldig voor het opruimen van gemorste hoeveelheden en de bar of de tafels rondom. Minimale ...Meer informatie

Bar handdoek als promotieartikel
Maak de Bar handdoek persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Bar handdoek” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Levertijd:2 - 3 weken

Bar handdoek

Onze barhanddoeken zijn ideaal voor pubs, maar ze zijn ook perfect voor restaurants, clubs en wijnbars! Full colour print is beschikbaar. Ze zijn geweldig voor het opruimen van gemorste hoeveelheden en de bar of de tafels rondom. Minimale afname 500 stuks.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags