Basic 5 Panel Cap

  • 7 werkdagen
€1,20 Excl. btw
Basic 5 Panel Cap
Basic 5 Panel Cap als promotieartikel Maak de Basic 5 Panel Cap persoonlijk door deze te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of te voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: A73-PC-20162

Basic 5 Panel Cap

Basic 5 Panel Cap als promotieartikel Maak de Basic 5 Panel Cap persoonlijk door deze te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of te voorzien van een  ander eigen tintje.  Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Basic 5 Panel Cap” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

 

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking.

 Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de Basic 5 Panel Cap zijn er diverse mogelijkheden zoals tampondruk en zeefdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.