Bast bbq set

  • 7 werkdagen
€10,70 Excl. btw
Wauw! BAST BBQ is een jong Nederlands bedrijf met het hart op de goede plek. BAST BBQ kokos-steenkoolbriketten zijn hoogwaardige briketten gemaakt van kokosbast - een afvalproduct van de Indonesische kokosindustrie. BAST brandt beter, langer en met minder...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie

Bast bbq set

Wauw! BAST BBQ is een jong Nederlands bedrijf met het hart op de goede plek. BAST BBQ kokos-steenkoolbriketten zijn hoogwaardige briketten gemaakt van kokosbast - een afvalproduct van de Indonesische kokosindustrie. BAST brandt beter, langer en met minder rook dan gewone houtskool.

Hun missie is simpel: een positieve impact hebben op mens en milieu, door middel van producten en diensten die bijdragen aan een goede levenskwaliteit en een beter milieu. BAST gelooft dat als iedereen een goede kwaliteit van leven heeft, de wereld en onze omgeving beter en mooier zullen worden. Goed leven, betere wereld.

BAST wordt volledig in Indonesië gemaakt, wat betekent dat de hele waardeketen ook in Indonesië blijft. Niet alleen de kokosnootboeren profiteren, maar ook de drukker en de verpakkingsmaker. Bovendien weten we bij BAST precies waar onze kolen vandaan komen. Bij productie of verpakking in Nederland wordt de grootst mogelijke zorg besteed aan mens en milieu. Hiervoor werken we nauw samen met verschillende instellingen in Nederland.

De BAST-ONE is een compacte, ronde briket - gemakkelijk in gebruik en brandt 1,5 uur. Ze zijn ideaal voor in het park, op het balkon of als je op vakantie bent, want de briketten zijn bijzonder geschikt voor kleine draagbare barbecues. Door het hoge koolstofgehalte van kokoshoutskool branden de briketten lang, consistent en met minder rook. Geschikt voor zowel direct grillen als low & slow cooking.

Grill het op coco-goodness

100% natuurlijk
Maatschappelijk verantwoord
Minder rook en 90 minuten heet
Brandt lang en consistent
Minder (of nul) wegvliegende as
Vermindert het afval van kokosnootschors in Indonesië
Gebruikt alleen afval - niet de boom zelf
Lagere kosten per branduur
Hoge energie, wat betekent dat u er minder van hoeft te gebruiken

BAST-BOOSTERS

De BAST-BOOSTER is een zelfontwikkelde aanmaakblokje gemaakt van (gebruikt) kaarsvet en zaagsel. Geproduceerd en verpakt in Nederland door mensen met een arbeidsbeperking, erg handig voor het aansteken van de BBQ of kampvuur.

Brandt 10 - 15 minuten
Natuurlijk en milieuvriendelijk
Maatschappelijk verantwoord
8 stuks
Gemaakt van afvalmaterialen
In de doos:

1x Bastbriket
8x Firestarters

Bedruk mogelijkheden


Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen


Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.