Beachflag 60 x 195 cm.

  • 7 werkdagen
€60,50 Excl. btw
Beachflag wordt geleverd incl. stokken en tas. Inclusief bedrukking tot full colour.
afmeting 60 x 195 cm....Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie

Beachvlag bedrukken voor een opvallende promotie

Als ondernemer zijnde wilt u natuurlijk laten weten dat u er bent. Een goede manier om klanten te laten weten van het bestaan van uw bedrijf is door middel van het bedrukken van een beachvlag. Een beachvlag bedrukken is zo effectief doordat deze overal te plaatsen zijn. Ondanks de naam beachvlag kunt u de vlaggen natuurlijk ook voor uw bedrijf zetten. De vlaggen zijn erg gemakkelijk te verplaatsen en vallen goed op. Wanneer uw bedrijf langs een drukke weg gevestigd is, dan zal de beachvlag een erg goed promotiemiddel zijn.

Waarom beachvlag bedrukken bij promotie.nl?

Promotie.nl is de plek waar u bedrukte voorwerpen van hoge kwaliteit kunt bestellen. Kwaliteit is natuurlijk erg belangrijk. Een beachvlag moet goed tegen verschillende weersomstandigheden kunnen. Wanneer u kiest voor een beachvlag bedrukken bij promotie.nl weet u zeker dat de bedrukking op uw vlag niet zal vervagen na een klein beetje regen. Wij hebben beachvlaggen in verschillende maten. Zo kunt u de maat kiezen die u het liefste heeft. Al onze beachvlaggen worden met bijbehorende stokken en tas geleverd. Wanneer u uw vlag binnen heeft is deze dus meteen klaar om geplaatst te worden. Wij verwerken zowel kleine als grote orders. Bent u geïnteresseerd in onze producten? U kunt dan een gratis offerte bij ons aanvragen.

Ook voor andere promotievoorwerpen kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij nog veel meer soorten vlaggen waarmee u uw bedrijf kunt laten opvallen. Ook kunnen wij kleine, handige voorwerpen bedrukken die u mee kunt geven aan uw klanten. Doordat wij alleen nuttige voorwerpen bedrukken met uw logo zullen uw klanten deze regelmatig gebruiken. Het is natuurlijk nooit slecht als uw klanten aan het bestaan van uw bedrijf herinnerd worden. Voor advies bij de promotie van uw bedrijf kunt u telefonisch contact met ons opnemen.