• 7 werkdagen
€8,20 Excl. btw
Wauw! Deze tas is gemaakt van overgebleven stof, zoals oude vlaggen of spandoeken. Beat the Bag geeft oud promotiemateriaal een tweede leven. Door deze tas te gebruiken, vermindert u afval, helpt u mensen werk te vinden en hoeft u nooit meer een plastic t...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie

Beat the Bag

Wauw! Deze tas is gemaakt van overgebleven stof, zoals oude vlaggen of spandoeken. Beat the Bag geeft oud promotiemateriaal een tweede leven. Door deze tas te gebruiken, vermindert u afval, helpt u mensen werk te vinden en hoeft u nooit meer een plastic tas in een winkel te kopen. Laten we de tas verslaan!

Door promotiemateriaal door en voor bedrijven op te waarderen tot herbruikbare tassen, helpt Beat the Bag de circulaire economie van Europa vooruit te helpen. In de promotie-industrie worden veel materialen geproduceerd die een korte levensduur hebben en snel worden weggegooid. Maandelijks zetten we zo'n 1.500 m2 van dit materiaal om in duurzame, kwalitatief hoogwaardige tassen - afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Hierdoor wordt een materiaal dat waardeloos is geworden weer een waardevol product. Deze unieke tassen worden genaaid in maatschappelijk verantwoorde magazijnen, die ook lokale werkgelegenheid bieden.

Een tas met een verhaal:
100% Upcycled
100% Handmade
100% Hollands

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.