Bedrukking op dop 330 ml bronwater

  • 7 werkdagen
€1,95 Excl. btw
Bedrukking op dop 330 ml bronwater
Bedrukking op dop 330 ml bronwater als promotieartikel
Maak de Bedrukking op dop 330 ml bronwater persoonlijk door deze te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of te voorzien van een ander eigen tintje. Zo blij...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: A267-6005

Bedrukking op dop 330 ml bronwater

 

Bedrukking op dop 330 ml bronwater als promotieartikel Maak de Bedrukking op dop 330 ml bronwater persoonlijk door deze te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of te voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Bedrukking op dop 330 ml bronwater” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

 

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking, instel en filmkosten. 

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van Bedrukking op dop 330 ml bronwater. zijn er diverse mogelijkheden zoals tampondruk en transferdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.