Bekerhouder

  • 7 werkdagen
€1,90 Excl. btw
Wauw! Al deze stijlvolle vilten producten zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Van schoenen tot accessoires tot notitieboekjes, deze duurzame viltstof kan worden gebruikt om een ​​hele reeks nuttige items te maken om cadeau te doen of voor jezelf...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie

Bekerhouder

Wauw! Al deze stijlvolle vilten producten zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Van schoenen tot accessoires tot notitieboekjes, deze duurzame viltstof kan worden gebruikt om een ​​hele reeks nuttige items te maken om cadeau te doen of voor jezelf te houden.

Nooit meer uw handen branden aan een warme kop koffie of thee! Deze stoffen bekerhouder past over de meeste bekers en is veel duurzamer dan de wegwerphouders die in uw plaatselijke café worden uitgedeeld.

Al deze viltproducten gemaakt van gerecycled plastic zijn ter ondersteuning van Plastic Bank: een sociale onderneming met hoofdkantoor in Canada die ernaar streeft plastic afval uit onze oceanen op te ruimen en tegelijkertijd waardevolle kansen te bieden aan verarmde gemeenschappen. Plastic Bank biedt inwoners van Haïti, de Filippijnen en Indonesië contant geld of vouchers aan in ruil voor het afval dat ze verzamelen, dat vervolgens wordt gerecycled tot producten onder het merk Social Plastic®. Interall Group heeft een exclusief samenwerkingscontract met Plastic Bank.

Afmeting: 14 x 7 cm (plat)
Gewicht: 8 gram

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.