Belgie polsband met Label

  • 7 werkdagen
€0,88 Excl. btw
Belgie polsband met Label

Belgie polsband met Label als promotieartikel
Maak de Belgie polsband met Label persoonlijk door deze te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of te voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht va...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: A86-8755

Belgie polsband met Label

 

Belgie polsband met Label als promotieartikel Maak de Belgie polsband met Label persoonlijk door deze te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of te voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Belgie polsband met Label” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

 

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van Belgie polsband met Label zijn er diverse mogelijkheid zoals borduren en transferdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.