Belgio wijn- en champagneset

  • 7 werkdagen
€6,40 Excl. btw
Belgio wijn- en champagneset

Belgio wijn- en champagneset. Twee-delige geschenkdoos met een kurkentrekker om je favoriete wijnen te openen en een champagne flessenstopper om de versheid van die goede onvoltooide fles champagne te behouden. Geleverd in...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie

Belgio wijn- en champagneset

 

Belgio wijn- en champagneset. Twee-delige geschenkdoos met een kurkentrekker om je favoriete wijnen te openen en een champagne flessenstopper om de versheid van die goede onvoltooide fles champagne te behouden. Geleverd in een houten geschenkverpakking met logo plaat. Hout, roestvrijstaal en ABS plastic. 

 

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking.

 

Bedruk mogelijkheden

 

Voor het bedrukken van Belgio wijn- en champagneset. Zijn er diverse mogelijkheden zoals etsen en laser graveren. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

 

Offerte aanvragen

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.