Ben O Fles

  • 7 werkdagen
€9,70 Excl. btw
Suiker op je lippen. Deze waterfles is gemaakt van restmateriaal van suikerriet in plaats van ruwe olie. De aarde is er gek op. De fles is modulair opgebouwd, hierdoor neemt hij minder ruimte in en is hij makkelijk schoon te maken. Smelt niet in je mond e...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie

Ben O Fles

Suiker op je lippen. Deze waterfles is gemaakt van restmateriaal van suikerriet in plaats van ruwe olie. De aarde is er gek op. De fles is modulair opgebouwd, hierdoor neemt hij minder ruimte in en is hij makkelijk schoon te maken. Smelt niet in je mond en ook niet in de vaatwasser. 100% recyclebaar.

Fles: 60x30 mm
Dop: 15 x 30 mm

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.