Beursartikelen Bedrukken

Page:

Beurs artikelen

Gebruikt uw beurzen om u uw relaties te ontmoeten of wilt u nieuwe klanten vinden en staat u binnenkort op de beurs en bent u opzoek naar de juiste promotiemateriaal? Promotie.nl helpt u met het maken van de juiste keuze. In ons assortiment vindt u het juiste promotieartikel. Van bedrukte pennen en sleutelhangers tot beurstassen, keycords, antistress artikelen en USB sticks.
Graag geven wij u het juiste advies om van uw beurs een succes te maken. Wij adviseren u te beginnen met een beurstasje zodat uw logo over de hele beursvloer gezien wordt. Uw medewerkers zullen er representatief uitzien met een overhemd, poloshirts of een beurskostuum.

 

Bedruk mogelijkheden

Wij bedrukken uw beursartikelen met een tampon of zeefdruk. De mogelijkheden zijn onbeperkt van 1 tot een full colour opdruk. Uw beurskleding voorzien van graag van een luxe borduring voor een uniforme nette uitstraling. Op aanvraag kunnen wij ook een all over bedrukt model speciaal voor u produceren. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen

Bellen, 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.