Keycord bedrukken

armband taggy

€0,35Excl. btw

Lanyard Mirok

€0,40Excl. btw

Laura mini sleutelkoord

€0,40Excl. btw

keycord 2cm acc.

€0,60Excl. btw

Iago lanyard

€0,65Excl. btw

Polsband subli

€0,70Excl. btw

keycord wit

€0,75Excl. btw

keycord bordeaux

€0,75Excl. btw

Lanyard rond

€0,78Excl. btw

Lanyard Hagen

€0,83Excl. btw

keycord 2cm navy

€0,85Excl. btw

keycord 2cm geel

€0,85Excl. btw

keycord 2cm wit

€0,85Excl. btw

keycord 2cm rood

€0,85Excl. btw

keycord 2cm zwart

€0,85Excl. btw

Keycord bedrukken

Keycords zijn onmisbaar bij elk evenement en/of beurs. Leverbaar in diverse kleuren en breedte. Andere Accessoires als fles of pashouders zijn los verkrijgbaar. Een geheel eigen kleur is mogelijk vanaf 250 stuks.  Volledig eigen ontwerp is mogelijk, maar dan moet u even telefonische contact met ons opnemen of even een E-mail sturen. De keycords zijn te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst naar keuze. Laat uw bedrijfs naam en/of logo zien door bedrukte keycords te gebruiken bij uw evenement of beurs. Een bedrukte keycocrd is altijd een perfect promotie artikel voor uw bedrijf maar het is natuurlijk ook een perfecte relatiegeschenk.

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van uw keycord is er maar één drukmogelijkheid en dat is de zeefdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Bij diverse modellen is het tevens mogelijk om het artikel met de Tampondruk aan te bedrukken met een zelf gemaakt ontwerp, graag laten wij u de mogelijkheden zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.