Corona artikelen bedrukken

Welke mondkapjes kopen?

Op dit moment zijn er veel leveranciers waar je mondmaskers of mondkapjes kan kopen, maar welke zijn nu goed? Wij beschikken over betrouwbare leveranciers die rekening houden met de hoogste kwaliteit en beschikken over de juiste certificaten. Er zijn zelfs mogelijkheden voor een mondkapje met logo of mondkapjes te laten bedrukken. Bij ons kunt u terecht voor de kwalitatief hoogwaardige mondmaskers. Meer weten? Neem contact met ons op!

Mondkapje met filter

Een mondkapje met filter is het beste qua bescherming en kwaliteit. Deze mondkapjes zijn 5-laags en beschikken over een filter. Dit soort mondmaskers geven u een bescherming van maar liefst 95%. Wij hebben verschillende keuzes voor dit soort mondmaskers. Liever mondkapjes bedrukken met een filter? Ook daar zijn mogelijkheden voor. Daarnaast hebben dit soort mondmaskers de perfecte pasvorm.

Liever wegwerp mondkapjes bestellen?

Bent u op zoek naar wegwerp mondkapjes? Wij bieden verschillende soorten mondmaskers aan, zoals 2, 3, 4 of zelfs 5 laags. Hoe meer laagjes een mondmasker heeft, des te beter de mondmaskers beschermen. Het is wel belangrijk dat wegwerp mondkapjes voor eenmalig gebruik zijn en deze kunt u na het gebruik in het huisvuil gooien. Het is niet verstandig om wegwerp mondkapjes vaker te gebruiken, want dan bent u minder beschermd.

Wasbare mondkapjes kopen?

Wilt u liever een wasbare mondkapje, zodat deze vaker kunt gebruiken? Ook hier zijn mogelijkheden voor. Zo kunt u bij ons terecht voor herbruikbare mondkapjes. Deze maskers zijn zacht en zitten zeer comfortabel. Een bijkomend voordeel is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, prints en opdrukken. Een stoffen mondkapje is de beste oplossing als u ze vaker wilt gebruiken en wilt wassen. U kunt de katoenen of stoffen maskers wassen op 60°C op een volledig wasprogramma. Gebruik alleen wasmiddel en geen wasverzachter.

Vragen over mondkapjes bestellen?

Heeft u vragen over mondmaskers of andere corona veiligheidsartikelen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag om u te adviseren welke u het beste kunt bestellen. Wij reageren snel, zijn zeer flexibel en leveren betrouwbare producten. Wij kunnen ze zelfs voor u ontwerpen of u kunt een ontwerp aanleveren. Wilt u grotere aantallen bestellen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

mondkapjes