Drukwerk met logo

Bedrukte visitekaarthouders voor al uw zakelijke relaties

Wanneer u opzoek bent naar een zakelijk geschenk of weggever hoeft u niet ver te zoeken. In het brede assortiment kantoorartikelen zijn talloze praktische en zakelijke geschenken te vinden, waaronder de visitekaarthouders. De visitekaarthouder is een praktisch geschenk dat veel gebruikt wordt in het zakenleven. Daarnaast zorgt het compacte formaat en de lage prijs ervoor dat de visitekaarthouder het zeer goed doet als weggevertje. Helemaal wanneer u de visitekaartjeshouder met logo en/of originele tekst laat bedrukken.

Laat visitekaarthouders bedrukken voor een professionele uitstraling

Een visitekaartje is vaak de eerste indruk van u en uw organisatie. Het zou daarom ook vanzelfsprekend moeten zijn dat de houder of het mapje van de visitekaartjes even professioneel zijn. Laat daarom ook visitekaarthouders bedrukken voor uw eigen medewerkers. Zij zullen aangenaam verrast zijn met dit leuke extraatje. Voor een extra luxe uitstraling kunt u de visitekaarthouder graveren met uw logo en bedrijfsnaam. Hiermee laat u als organisatie direct zijn dat u kwaliteit en elegantie voorop laat lopen.

Kies uit een veelzijdig assortiment houders en mapjes voor visitekaartjes

In het assortiment zijn diverse visitekaarthouders te vinden. Naast de handige mapjes en houdertjes, bieden wij u zeer originele houders, zoals het visitekaarttasje. Dit leuke geschenk is een leuke weggever op beurzen, open dagen en andere evenementen. Vul het tasje aan de ene zijde met snoepgoed of pepermuntjes en aan de andere zijde uw visitekaartje. Hiermee schenkt u uw bezoekers niet alleen een leuk geschenk, maar zijn zij direct voorzien van uw contactgegevens.

Visitekaartjeshouder graveren of bedrukken?

Met visitekaarthouders als zakelijk geschenk zit u altijd goed. Helemaal wanneer u deze combineert met bijvoorbeeld een bedrukte pen of een handig notitieboekje. U kunt de meeste visitekaarthouders bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Daarnaast is er ook een selectie van visitekaarthouders die u kunt laten graveren. Al uw bedrukkingswensen kunt u aangeven tijdens uw bestelling. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen, ontvangt u van ons een digitale drukproef. Hierop kunt u precies zien hoe uw visitekaarthouder met logo/tekst eruit komt te zien. Pas wanneer u akkoord geeft op de drukproef zullen wij de houders voor u bedrukken of graveren. Bent u er nog niet helemaal uit of wenst u een persoonlijk advies op maat? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.