Ecologische relatiegeschenken

Artel

€0,22Excl. btw

Zaad pakket

€0,23Excl. btw

Bloemen kaart

€0,52Excl. btw

Cartopad

€0,60Excl. btw

Greenset

€0,86Excl. btw

Notitieboek Eco

€0,95Excl. btw

Zaklamp

€1,47Excl. btw

Plantje in kubus

€1,49Excl. btw

Ecologische relatiegeschenken

Met ecologische relatiegeschenken kunt u laten zijn dat u bewust bent van het MVO ondernemen en betrokken bent bij het milieu. Onze ecologische relatiegeschenken  zijn moderne en trendy artikelen gemaakt van duurzame of gerecyclede materialen. Duurzame artikelen worden zeer gewaardeerd door bedrijven en instellingen. Hierdoor zal uw promotie actie zeer worden gewaardeerd door uw doelgroep. De artikelen zijn allemaal gemaakt van recyclebare materialen, uiteraard kunnen wij deze artikelen voorzien van uw logo. Groen is de toekomst en zal zeker bijdrage aan de groei van uw bedrijf zijn. Eco tassen, solar artikelen en duurzame balpennen voor open dagen en beurzen vindt u in deze categorie.

 

Bedruk mogelijkheden

Wij bedrukken uw eco artikelen met een tampon of zeefdruk. De mogelijkheden zijn onbeperkt van 1 tot een full colour opdruk. Uiteraard gebruiken wij milieu vriendelijke inkten zodat uw een volledig ecologisch zullen afleveren. Neem even contact op voor het juiste advies!

 

Offerte aanvragen

Bellen, 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.