Elias badhanddoek 60 x 110 cm.

Prijs op aanvraag
Elias baddoek 60*110cm, 500 gr/m2 en 100% katoen. Beschikbaar in diverse kleuren en goed te gebruiken als promotieartikel. Ideaal om te laten borduren met een eigen logo om vervolgens uw klanten, medewerkers of overige relaties blij te maken met een eigen...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie

Elias baddoek 60*110cm, 500 gr/m2 en 100% katoen. Beschikbaar in diverse kleuren en goed te gebruiken als promotieartikel. Ideaal om te laten borduren met een eigen logo om vervolgens uw klanten, medewerkers of overige relaties blij te maken met een eigen product. Vraag nu een gratis offerte aan!

 

Bedruk mogelijkheden


Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

 

Offerte aanvragen


Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.